Седум проблеми кои мора да ги споделите со гинекологотБолни менструации

Болните менструации можат да бидат знак за различни заболувања. Честа причина е ендометриоза, која предизвикува силни болки, а ако не се лечи може да доведе и до неплодност. Затоа, на гинекологот мора му ја пријавите секоја непријатност што ја имате во текот на менструалниот период.

 

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8