Loading...

Категорија: ‘Љубов и Секс’

Човек лесно паѓа под влијание од луѓето околу себе: 4 знаци дека сте на прав пат во животот

Човек лесно паѓа под влијание од луѓето околу себе. Ако сите други прават нешто, тој почнува да мисли дека тоа треба да е вистинската работа. Понекогаш, сепак, овие влијанија не водат во погрешна насока на нашите животи. Следат четири карактери, дека сте на вистинскиот пат во животот: 1. Имате штедна книшка и здравствено осигурување Ако […]

Сопругата му кажала да ја избрка мајка му од свадбата, но тој направил нешто што никој не очекувал

На една свадба младоженецот ја седнал својата мајка на невестинската маса, за што сопругата не била многу среќна, па прашала што бара таа старица таму?! -Веднаш да си ја исфрлил од тука- рекла таа, на што сопругот не и одговорил ништо, но таа и понатаму инсистирала, старицата да си замине. Младоженецот отишол до микрофонот и […]

Шкорпијата ќе ја има најубавата година во 2019-та

Планетарните движења во 2019 година најавуваат радикални промени и настани, советуваат од хрватскиот портал ATECOING. Љубовта е со вас цела година, ќе ги добиете токму приказните што се наменети за вас. Шкорпионот носи тивки моменти, среќни моменти со некој близок. Колку што е бесплатно, ова е прекрасно време за вас. Можно е дека во 2019 година […]

Еден ден ќе ти тежат зборовите кои сакаше да ги изустиш, а не ги кажа…Тој ден кога спомените ќе болат, и сликите ќе се редат …

За се што сакав.. И не се откажав..Еден ден ќе ја разбереш љубовта…Мојата…Ќе разбереш , зошто не се откажав…Никогаш… Еден ден , кога далечината ќе го замати погледот, и пред себе ќе гледаш нејасна слика,на се она што можеше да биде, а не беше… Залудни беа…А можеби и не беа , моите обиди, да го […]

Па и да е крива, немој да правиш да се осеќа крива …

Автор: Драган Таневски Брат, немој да правиш да се осеќа крива. Па дури и да е крива. Дека на тој начин ја ставаш во позиција да се брани, а тогаш жената е најопасна. И ај, да не претерам, непобедлива. Наместо тоа, пробај да разбереш и да вклучиш сакање на десетка, да и се насмевнеш и […]