Категорија: ‘Совети и нега’

ПОВТОРУВАЈТЕ ЈА ОВАА МОЛИТВА, А БОГ СИГУРНО ЌЕ ВИ ПОМОГНЕ!

Ова е најкратката молитва што постои – се верува дека има неверојатна моќ и дека помага кога мислите дека некој ви фрлил при клетва и уроци. Обидете се и ќе видите, ќе добиете нова енергија, волја, ќе бидете помирени, а проблемите полека ќе почнат да се решаваат Кога лошите работи ќе почнат да ви се […]

КАПНЕТЕ ОД ОВИЕ СОСТОЈКИ И ПРОБЛЕМОТ СТЕ ГО РЕШИЛЕ – ДОМАШНО СРЕДСТВО ШТО ЧИСТИ МАСНОТИИ И НЕЧИСТОТИИ

Не трошете пари за разни хемиски средства што не даваат резултати.Наместо тоа ве советуваме да направите домашно средство кое проверено ги трга нечистотиите и маснотиите од површините. Се што ви треба за да го направите оваа состојка се следните три работи кои сигурно секој од вас ги има во домот. А тоа се – памучна […]

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СПАСУВА НЕДОНОСЕНО БЕБЕ, ПА ТИЕ СТАНУВААТ КОЛЕГИ ПОСЛЕ 30 ГОДИНИ

Медицинска сестра открила дека се грижела за колегата кога тој бил бебе и со мали шанси да преживее. Вилма Вонг, која работи во детската болница Лусил Пакард во Стенфорд повеќе од 32 години, го запознала својот нов колега Брендон Семинатор (28) во август. Педијатар со диплома по педијатриска неврологија од Универзитетот Стенфорд му се придружи […]

МОЌТА НА НАФОРАТА: ВИСТИНСКА ПРИКАЗНА ШТО ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗБОРОВИ

Следната вистинска приказна не е само приказна за изгубени пари и пронајден автомобил, туку за постоење на поголема моќ, која има свои овластувања и голем удел во нашите животи. „Приказната што ќе ти ја раскажам можеби звучи неверојатно, но навистина е точно. Беше во почетокот на декември 2007 година. Бев многу загрижен за секојдневните грижи […]

Непријатен мирис од интимата – како да се ослободите од неа?

За да се ослободите од непријатниот мирис на интимата, вие треба да дознаете зошто постои мирисот на прво место. Дали тоа е инфекција или проблемот доаѓа од друго место ? Еден непријатен интимен мирис, доаѓа од областа на гениталиите, и може да биде знак за вагинална инфекција. Вагиналната инфекција предизвикана од бактерии, често доведува до […]