Loading...

Категорија: ‘Астрологија’

Како би го уредиле својот дом: Средување на ентериерот според хороскопскиот знак

На уредувањето на внатрешниот простор и изборот на мебел, покрај трендовите, голема улога имаат и астрологијата и карактеристиките на секој хороскопски знак посебно. Прочитајте кој знак како би го уредил својот дом. Овен Одлуките ги носат спонтано, обожаваат слобода и својот авантуристички дух го пренесуваат во ентериерот. Затоа, мебелот кој тие го избираат мора да […]

Каков е карактерот на детето според часот на раѓање

Според кинескиот хороскоп часот на раѓање е исто толку пресуден за темпераментот и карактерот на детето, како и датумот, месецот и годината во која тоа се родило. Кинезите сметале дека може лесно да се разбере каков ќе биде темпераментот на едно дете според тоа во колку часот се појавило на виделина. Од 24.00 до 02.00 […]

Политичарите и стоматолозите се раѓаат најмногу во декември: Која е вашата професија според датумот на раѓање?

Родените во првиот месец од годината имаат големи шанси да станат доктори и инкасатори и многу мали шанси да станат металурзи. Родените во февруари имаат уметнички заложби и ги влече уметностa. Тие би биле среќни да се занимаваат со цртање, реклама и воопшто професии кои даваат слобода. Родените во март сакаат да патуваат, да летаат и воопшто […]

Најлошите домаќинки се меѓу овие хороскопски знаци

Постојат жени кои се вистински фури во кујната. Тие подготвуваат одлично, салатите им изгледаат како нешто излезено од гурманските ресторани, нивните домови се под конец, сè има свое место и секогаш сјае од чистота. Исто така постојат и дами кои навистина не се заинтересирани за толку многу од овие работи. За нив домаќинските задолженија се […]

Ова се петте најубави жени според хороскопот

Иако одделните луѓе имаат различни претстави за женската убавина, астролозите велат дека 5 од хороскопските знаци се великодушно обдарени од природата за разлика од другите. Овен Жената Овен по правило има спортска структура на телото, бринета е, со кадрава или кршлива коса, а очите и ‘се често со светла боја. Лицето и е со карактеристики […]