Категорија: ‘Астрологија’

Јарец: Тие се личности со огромна душа и чувствата ги искажуваат преку своите постапки

Јарецот, како земјен знак, е најдисциплиниран и традиционален знак на зодијакот. Обичаите и традициите на народите на кои им припаѓаат се многу важни за нив. Понекогаш премногу. Тој е крајно почитуван кон традицијата, семејството и многу одговорен и практичен. Неговата сатутерска планета го прави многу дисциплиниран и му дава сериозност. Понекогаш тие се премногу сериозни, […]

Водолија: Немојте да се мачите да ја промените, ќе се бори со сите сили да остане различна и незамислива

Повеќето луѓе се стремат да се вклопат во општеството и да бидат како другите. Водолијата има свој сопствен филм што го режира. И, воопшто не и пречи дека може да не одговара на вкусот на сите. Никогаш не се обидувајте да ги задржите во некои окови без слобода и независност да работат слободно во вселената […]

Како изгледа листата на богатите според хороскопскиот знак

Претставниците на Хороскопски знак Близнаци преовладуваат во листата на најбогатите луѓе во Велика Британија, додека родените во знакот на Шкорпија се на дното на листата, објави весникот Daily Mail. Иако 12-те Хороскопски знаци се релативно рамномерно распределени, доминацијата на Близнаците (9,9%) дефинитивно прави впечаток. Јарецот исто така се појавува како знак на богатите – 9.6% […]

Кои се петте најжешки жени во кревет според хороскопскиот знак

Мажи, ако сакате жежок секс, а се прашувате дали некоја жена може да ви ги задоволи желбите, тогаш време е да откриете во кој хороскопски знак е родена. Жени, вие пак, веруваме дека си ги знаете способностите, но никогаш не е на одмет мала пофалба. Затоа, проверете дали ќе се пронајдете на листата. Ова се […]

Кој е твојот ангел чувар според датумот на твоето раѓање

Секој од нас има свој ангел чувар. Оние кои се родени на црковни празници сметаат дека знаат кој е тој. Вистината е дека ангелите и архангелите се тесно поврзани со хороскопските знаци и планетарните енергии во нашиот Сончев систем. Погледнете кое ангелче бдее над вас според хороскопскиот знак: Ангелот на луѓето родени во знакот на […]