Loading...

Категорија: ‘Љубов и Секс’

Неколку видови мажи, од кои треба да се пазите, за да не ви биде срцето скршено

Само оние кои веќе се соочија со неверството, знаат колку тешко се прифаќа вакво нешто. Кога една жена разбере дека е измамена, нејзините чувства, емоции и мисли се претвораат во еден голем хаос. Болката, понижувањето и јадот се задолжителните нејзини сателити. Додека луѓето се уште не можат да погледнат во иднината на нивните врски, еден […]

Најтешкaта сексуална поза која доведува до моќен оргазам

Добар секс е еден од предусловите за здрава и среќна врска. Експериментите во кревет внесуваат дополнителна свежина и возбуда во односите меѓу мажот и жената, а испробувањето на различни секс пози води до нови чувства. И додека мисионерската, кучешката и 69 длабоко пуштиле корени во сексуалниот живот на современите парови, нови и далеку покомплексни пози […]

Две светли солзи се стркалаа по лицето… Знаеше дека Љубовта ја зборува вистината…

Љубовта и кариерата… Еден ден , после многу години , седнати една спроти друга во аголот на душата си разговарале Љубовта и кариерата… Ех драга моја , веќе остаревме …Не носеше животот низ секакви бури..Сега веќе и нозете не одат – зборуваше тивко кариерата… -До душа , сеуште мислите понекогаш ќе ми заталкаат , ама […]

Не влегувајте во кола со нив: Кои се најопасните возачи според хороскопот?

Експертите од InsuranceHotline спроведоа истражување, користејќи ги податоците на повеќе од 100 илјади клиенти од последните 6 години. Резултатите од истражувањето покажуваат интересни законитости во однесувањето на патот на различните Хороскопски знаци. На прво место се наоѓа Вагата. Инаку добродушните и внимателни претставници на зодијакот се најопасни возачи поради својата нестабилност, расеаност и неувереност. Кога […]

Како жените ги откачуваат мажите

Еве како жените ги откачуваат мажите: :1 . Се менуваат, кога ќе почувствуваат сигурност. На почеток секоја вечер жените легнуваат со секси ноќница, додека во еден момент престанува да им биде гајле. Додека одат на средби жените изгледаат секогаш неверојатно, зборуваат убаво и секогаш се насмеани. Потоа, сепак, тие почнуваат да се караат со висок […]