Седум проблеми кои мора да ги споделите со гинекологотНапади на топлина

Многу жени ги премолчуваат нападите на топлина бидејќи мислат дека тоа е нормален знак на стареењето и менопаузата. Сепак, денес се знае дека за тоа треба да се разговара со својот гинеколог бидејќи може да укажува и на некој друга болест, на пример, на проблеми со штитата жлезда.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8