Седум проблеми кои мора да ги споделите со гинекологотПромената на бојата и текстурата на кожата околу вагината може да биде знак на бенигни промени, но и на лишаи. Во секој случај, треба да се лечи, а ако помине без третман, може да доведе до истанчување на ѕидовите на вулвата и болни односи.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8