Седум проблеми кои мора да ги споделите со гинекологотНепријатен мирис на секретот

Голем број жени се загрижуваат штом почувствуваат непријатен мирис на вагиналниот секрет. Иако најчесто се докажува дека е сѐ во ред, неопходно е да направите гиенколошки анализи. Кажете му на гинекологот ако чувствувате и други тегоби освен миризбата, на пример, чешање или болка. Тоа може да индицира постоење на инфекција или бактериски дисбаланс.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8