Седум проблеми кои мора да ги споделите со гинекологотПротекување на урина

Повремено слабо протекување на урина е вообичаена појава за жените од сите возрасти, но е најкарактеристично за жените во менопауза и тие што раѓале. Оваа појава е непријатна, но за неа треба да се разговара бидејќи проблемот лесно се решава и лечи.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8