Мисија секси газеСекоја девојка сака да има секси газе, по кое мажите ќе пуштаат лиги. Често жените прават грешка кога јадат во зимските месеци, што ќе посакаат. Така тие ја кршат рамнотежата, и во летото се соочуваат очи во очи со суровата реалност.


На плажа можеме да забележиме многу дами со костими од типот на боксерки, се со цел да ги прикријат недостатоците во оваа област. Вистината е дека токму овој дел од женското тело е најпроблематичен, како резултат на неправилната исхрана, но и начинот на живот. Важно е да го сфатите проблемот, но не да го решавате со бесмислени хируршки операции.

Здравиот сон по осум часа на ден е тајната за вечната убавина и тоа навистина е така. Откако сме одморени, можеме да почнеме и со утрински вежби. Добро е да почнеме со лесните вежби, за да го разбудиме организмот, а потоа да преминеме кон најтешките. Другиот клуч за секси газе се крие во усвојувањето на течности, но тука станува збор само за вода, а не за алкохолни пијалаци или безалкохолни, бидејќи е докажано дека токму тие се број еден непријател за убава фигура.


Размислете добро и за прашањето на дневното мени. Консумирајте многу овошје и зеленчук, а не само месо. Покрај тоа , за да се радувате на стегнато газе, треба да работите нс тоа преку целата година, а не само две недели пред летен одмор.