Работите кои ќе ве мотивираат да изгубите некој килограмПомислата на облекување на бикини можеби за некои е доволна мотивација, но кај некои е потребна поголема стимулација. Погледнете ги главните мотиватори за губење килограми:

Станете најдобар пријател со вашето омилено бикини

Персоналниот тренер, Никол Винхофер ги советува дамите да носат костими за капење по дома.

Носете го додека ги обавувате дневните домашни обврски. Ќе ви помогне да се чувствувате пријатно со помалку облека на себе и да се спремите за летото. Така и ќе увидите на кој дел од телото треба да му обрнете внимание и да работите на него.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4