Запознајте ја мускулестата Барби – Јулија Винс (видео)Јулија Винс е многу популарна на YouTube и фитнес круговите. Јулија има 18 години и е од Енгелс, Русија. Нејзините тренинзи се доста тешки, дури и за мажите.


Таа вели дека надворешниот изглед предизвикува различни реакции кај мажите, но верува дека на оние на кои им се допаѓа и завидуваат за постигнувањата.

Таа започнува да оди на фитнес на 15-годишна возраст и сакала да стане колку што може повеќе масивна. Во 2014 година таа го добива World Powerlifting Championships во Москва, и става три светски рекорди во категоријата – сквот со 180 килограми, 105 килограми на скала и 165 килограми на мртво дигање.


Нејзините мерки се:
Висина: 165 см
Тежина: 65 кг
Бицепс: 40.5 см
Торакална обиколка: 98 см
Талија: 66 см
Колкови: 102 см
Бедро: 67 см.

Јулија има пријател – 29-годишниот Сергеј, со кој тренираат заедно.