За бутини тенки како на СеверинаЛичниот тренер на Северина ја открива тајната на нејзините витки и затегнати нозе. Таа со Марко Пап работи три пати неделно, а пред настапи двојно повеќе.


Не е тајна дека Северина макотрпно вежба за да изгледа баш онака како што изгледа во мини фустаните – боженствено.

Тренингот се состои од вежби кои се изведуваат на TRX справа за вежбање.


Потоа, во вториот циклус вежби, таа прави кардио за да постигне кондиција и тоа на орбитрек, статичен велосипед или веслачки ергометар.

Вежбите осмислени за неа, се насочени на работа на мускулите на целото тело, поради природата нејзината работа, додека за цврстите колкови и бутини, Парко Папа, открива која е тајната:


-За издолжени и цврсти мускули во пределот на бедрата, препорачувам три златни и едноставни вежби.

Тоа се клекнувања, искорачувања и вежба која се вика „маринец“. Тоа се всушност десет повторувања на три движења, клекување, склек и скок – открива тренерот.