Совршена фризура за секој тренингЈасно е дека кога станува збор за тренингот, без разлика дали ќе одиме на фитнес, јога, пилатес или едноставно ќе потрчаме во паркот, речиси никој од нас не изгледа совршено.


Едно сепак треба да биде јасно – тоа што сме одлучиле да го стегнеме и обликуваме телото, не мора да значи дека треба да го жртвуваме својот изглед.

Значи следниот пат кога ќе биде време за тренинг, пробајте некоја од следните лесни и удобни фризури во нашата галерија.


Која и да ја изберете нема да згреши!