Што можеби не знаете за работата на порно ѕвездитеЗнаете ли дека на секунда во светот се трошат 3075 долари за купување на производи за порно индустријата? Ова е еден од најдобрите обртни бизниси во светот.


Секоја година илјадници луѓе се спојуваат во редовите на порно актерите со надеж да станат богати и познати со неколку филмови. Како е да работиш како порно актер? Видете неколку факти кои можеби не ги знаете:

Актерите користат помош за подолга … “работа” – Како овие актери издржуваат после 2 часа сигурно се прашувате. Постојат трикови. Некои од мажите користат лубриканти кои ја намалуваат чувствителноста, за да можат да издржат подолго. Некои дури одат подалеку и си инјектираат лекови, како Caverject кој ја подобруваат издржливоста.


Не трае толку долго – Многу од сцените се снимаат од различни агли и потоа се монтираат и додаваат кадри. Да, порно ѕвездите издржуваат долго, но не толку. Една 5-минутна сцена, снимена од 4 различни агли може да биде видео до 18-20 минути.

Страни: 1 2 3