Што можеби не знаете за работата на порно ѕвездитеКариерата завршува брзо – Средновечната кариера во порното трае 6-18 месеци. Причините можат да бидат различни. Една од нив е дека овие активности можат да и наштетат на вашата врска – не секој би сакал да е женет или мажен за порно ѕвезда. Покрај тоа, со возраста станува тешко да наоѓаш работа во конкуренција со помладите актери и актерки.


Се претпочитаат природните форми – Зборот порно актерка претставува асоцијација најчесто на дама со огромни силиконски гради, но всушност во индустријата се бараат и ценат најмногу природните форми. Можеби ќе се изненадите, но само 32,7% од порно актерките во САД се блондинки. 5.2% се црвенокоси, а останатите се со темна коса.

Кои се најпопуларните псевдоними – Повеќето порно актери работат со прекар, а не со вистинско име. Статистичките податоци покажуваат дека најчест прекар за жена е Ники, а за маж Дејвид.


Страни: 1 2 3