Што можеби не знаете за работата на порно ѕвездитеСериозна подготовка – Пред сцените со анален секс жените се подготвуваат така што си прават клизма или пијат течности за прочистување. Некои актерки велат дека пред такви сцени не јадат ништо цел ден. Со два збора овие “спонтани” секс сцени бараат доста подготовка.


Високите потпетици се функционални – Освен што изгледаат секси, високите чевли помагаат на порно актерката да зазема различни позиции, да ја подигне карлицата, повеќе од вообичаено или да подигнат високо нога.

Речиси секој вели дека ова функционира “само привремено” – Повеќето од порно актерите велат дека се во бизнисот “привремено”. Многу од нив сакаат да се пробијат во друг бизнис и да се сликаат во овие филмови само “привремено”, бидејќи се брз и лесен начин за набавка на кеш.


Не плаќаат толку многу – Не си мислете дека со неколку филмови ќе акумулирате пари како Џена Џејмисон. Средновечната порно актерка прави 40 000 – 50 000 долари годишно, а мажите заработуваат дури и помалку.

Страни: 1 2 3