Секс поза : АмазонкаАмазонките се жени војници, кои веројатно поседуваат повеќе храброст и тестостерон од просечниот маж. Тие дури имаат тенденција и во кревет да ја преземат иницијативата.


Специјално за еманципираните дами ви ја претставуваме секс позата Амазонка. Едвај сте претпоставувале дека може да се види маж во следнава поза, но сепак во сексот не треба да има инхибиции. Најважно е да сме задоволни.

А еве и како се прави: Мажот лежи на грб и ги витка колената пред стомакот. Жената се качува над него, така што нозете минуваат од двете страни на неговото тело. Темпото се определува од неа – сепак е Амазонка!


amazonka