3 работи кои мажите многу ги сакаат во насЕдвај има жена која не сака да знае што точно во неа ги привлекува најмногу мажите. Сигурно нема како да се даде сеопфатен и детален одговор кој ќе важи за сите, но барем можеме да ги поставиме основите.


Бидејќи навистина има 3 нешта кон кои мажите задолжително се фокусираат.

Еве ги:


1. Насмевката

Убава, искрена, сјајна! Се разбира и со добра хигиена на забите. Мажите навистина сакаат насмеани жени, дури признаваат дека тоа ги предиспонира да се грижат и да бидат внимателни.


2. Фризури

Не, не треба да биде како на митската жена воин, дури напротив. Мажите сакаат здрави, сјајни коси, по можност долги. А не полни со лак. Се разбира, нежните кадрици се исто така во првите преференци на господата.

3. Облеката

Очигледно цела обиколка по продавниците сепак вреди, бидејќи претставниците на посилниот пол навистина се импресионираат од нашите алишта. Имајте на ум дека и спортско облечените девојки го пустошат окото, ако се облечени како што треба.