7 знаци дека тој е среќен со тебеАко сакате да бидете сигурни дека мажот до вас е среќен во врската, не е доволно само да го прашате дали тоа е така.


Надгледувајте го неговото однесување! Делата зборуваат погласно од зборови.

Токму затоа ви предлагаме да ги прочитате овие 7 знаци кои покажуваат дека тој се чувствува добро со вас:


Ве поканува насекаде

Не пропушта да ве фали за нешто


Се прибира навреме од работа

Постојано сака да имате секс

Редовно ви прави романтични изненадувања

Брзо ви простува

Стане ли прашање за иднината, тој вели “Ние!”