Баба Ванѓа помогнала на стотици луѓе да ослабат! Еве какоПо нејзината смрт рецептот се задржал и продолжува да им помага на многу луѓе со исти проблеми. Тие гарантираат дека ефектот е ненадминат и тоа без апсолутно никакви последици. Уште денес стартувајте нов начин на слабеење во својот дом и по кратко време ќе се радувате на одлични резултати. Сето тоа зависи од вас! Најдобрата билка за слабеење според Ванѓа е омајничето (Geum).


 

Подгответе си соодветен голем сад. Оставете ја водата да зоврие и ставете 100 грама од билката омајниче (Geum) (во исушен вид). Неопходно е да се вари 5 минути. Почекајте да се олади, исцедете внимателно и со готовaта напивка навлажнете го целото тело (задолжително откако сте се искапиле).


 

Потребно е да го облевате телото во текот на три дена. Вечер земајте по една чаша запарка од маточина. Баба Ванѓа силно им препорачала на сите луѓе со прекумерна тежина да се облеваат со билки, бидејќи на тој начин тие најдобро успеваат да навлезат преку кожата.


omajnice