Ова се трите најпрекрасни плажи во светот (Видео)Ова се едни од најпопуларните дестинации во светот. Ние ви нудиме да се прошетате низ вонземните прекрасните плажи на Сејшелите, Малдивите и Бора Бора.


Тие се на првите три места во книгата The 10 Best of Everything на National Geographic.

Погледнете го видеото:


1. Сејшели

2. Малдиви

3. Бора Бора