Не влегувајте во автомобил со нив: Кои се најопасните возачи според хороскопскиот знак?Природно, овните исто така се во врвот на топ листите заради бујниот темперамент и недостаток на трпение. Општо земено, тие се добри возачи, но сметаат дека животот е трка. Покрај тоа, тие сакаат постојано да се докажуваат како најбрзи и храбри.

Рибите се на четвртото место, бидејќи тие пак се многу меланхолични, расеани. Нивните реакции исто така не се од најбрзите. Во многу случаи се разминуваат на влакно од мака на патот.

Шкорпиите се рангираат на петтото место поради премногу истакната доверба и самодоверба на патот. Тие се добри возачи, имаат и брзи реакции, но не успеваат да го совладаат својот гнев.

Биковите се рангираат веднаш по шкорпиите на шеста позиција. Непопустливите и тврдоглави бикови имаат навика да одат на црвено и одбиваат да се усогласат со патната сигнализација.

Стрелците се на доста скромно место во рангирањето, веројатно затоа што ја проценуваат трезвено ситуацијата на патот. Тие ги избегнуваат ризичните ситуации со брзи реакции. Нивниот единствен проблем на патот е навиката да зборуваат на својот мобилен телефон.

 

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3