Не влегувајте во автомобил со нив: Кои се најопасните возачи според хороскопскиот знак?Експертите од InsuranceHotline спроведоа истражување, користејќи ги податоците на повеќе од 100 илјади клиенти од последните 6 години.

Резултатите од истражувањето покажуваат интересни законитости во однесувањето на патот на различните Хороскопски знаци.

На прво место се наоѓа Вагата. Инаку добродушните и внимателни претставници на зодијакот се најопасни возачи поради својата нестабилност, расеаност и неувереност. Кога треба да реагираат молскавично, вагата паничи. Покрај тоа, тие се недисциплинирани на патот.

Водолијата се рангира веднаш по вагата во рангирањето за опасни возачи. Тие не ги почитуваат сообраќајните правила и не ја признаваат вината. Им недостасува дисциплина и одговорност.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3