Не влегувајте во автомобил со нив: Кои се најопасните возачи според хороскопскиот знак?На осмата позиција се рангирани јарците – нешто изненадувачки и за самите нив! Тие сметаат дека катастрофите не ги засегаат, бидејќи се совршени возачи. Да, може и да се дисциплинирани во принцип, но и кај нив се случува да не се сообразуваат со брзината. Не ретко јарците предизвикуваат несреќи заради висока брзина.

Девиците ги сакаат правилата и немаат ништо против да се усогласат со нив на патот. На нив едноставно им недостасува внимателност, иако се обидуваат да не пропуштат ниту еден детал на патот. Често даваат предност на пешаците и нагло кочат.

Раковите се релативно сигурни на патот заради вродениот страв од опасности. Тие не сакаат ризици и имаат силно чувство на самоодржување.

Близнаците се меѓу најсигурните возачи и релативно ретко предизвикуваат несреќи. Сепак и на нив се случува да згрешат поради својата расеаност и инфантилност. Не реагираат особено брзо кај ризични ситуации, но со време ги усовршуваат реакциите на патот.

Лавовите освен дека се брзи и сигурни на патот, тие имаат целосна самоконтрола и возат со спокојство. Дури и кога им ја одземаат предноста Лавовите дејствуваат царски и не се натпреваруваат да покажат превласт. Во овој поглед останатите Хороскопски знаци можат многу да научат од нив.

Страни: 1 2 3