Најкорисните недостатоци на вашиот изгледАко гледате во огледалото кратки нозе, голем задник и не особено високо тело, не очајувајте. Всушност носителите на совршен изглед можат само да ви завидуваат.


Убавината е релативен термин што се менува од модата и од расположението на масите.

Научниците сметаат дека еволуцијата става се на негово место. Така е одржан човечкиот организам, што благодарение на инстинктите, ние го избираме оној со кого ќе создадеме потомство.


Најважно е здравјето, а тоа секогаш оди рака под рака со привлечната надворешност. Напротив – многу од она што го сметаме за недостаток, е знак за заштита од многу болести.

Големиот задник зборува за многу ниско ниво на лош холестерол и го намалува ризикот од дијабетес.


Страни: 1 2 3