Краток тренинг за стегнат задник (видео)Ако мислите дека задникот не ви е доволно затегнат и тоа ви ја намалува самодовербата, знајте дека не сте сами.


Во денешното видео ви претставуваме тренинг кој не одзема повеќе од 7 минути. Тој е лесен и практичени може да се прави во домашни услови.

Најдете малку слободно време и нешто повеќе мотивација, и повеќе не го одложувајте вежбањето за утре!