Каролина Гочева, конечно го кажа судбоносното „Да“! Ова е нејзиниот избраникКаролина Гочева, конечно го кажа судбоносното „Да“ на нејзиниот избраник, Михаил Корубин.


Честитки за нашите Каролина Гочева и Михаил Корубин! Да се живи, здрави, среќни и долговечни, и порачаа од Авалон продукција.


avalonkarolina