Знаците дека можете да му веруватеКако да дознаете дали човекот навистина е сигурен и дали навистина можете да му верувате ?


Еве 8 карактери, дека тоа е така :

1 . Го познавате овој човек најмалку една година.


2 . Досега никогаш не сте го фатиле во лага.

3 . Овој човек секогаш е на располагање кога ви е потребен.

4 . Кога тој ќе ви каже дека нема да оди никаде, навистина не излегува.

5 . Тој секогаш се однесува добро со тебе.

6 . Тој се труди да те прави среќна, дури тоа да го чини непријатност.

7 . Овој човек изгледа сигурен.

8 . Интуицијата ви сугерира дека можете да му верувате.