Женски чорапи со феромони ќе ги полудуваат мажитеЖените се подложуваат на различни, а понекогаш и мачни процедури за разубавување, читаат специјализирана литература, посетуваат курсеви, се дотеруваат и што ли уште не, само за да влезат под кожата на мажите.


Сега сепак понежниот пол може со олеснување да го симне товарот. Последниот хит во заведувањето на посилниот пол се чорапите, проткаени со женски феромони.

” Феромоните испраќаат потсвесни сигнали на спротивниот пол”, потсетува претставник на фирмата производител. И иако феромоните се одделуваат од потните жлезди, не мора дамите да се потат, за да го привлечат вниманието на партнерите.


Женските чорапи освоија особено популарност по појавувањето на филмот Абсолвентот во улога на Дастин Хофман.