Како да ја пронајдете љубовта на facebookОдносите на интернет се веќе нешто сосема нормално. Многу се случаите во кои луѓето почнуваат врски се токму на овој начин. Некои од односите дури прераснуваат во брак. Се разбира, се уште има познати предрасуди за врските, преку facebook. Ако сепак вие сте луѓе кои сакатe да си ја најдете својата љубов и не ви пречи тоа да се случи во интернет, мора да имате некои работи на ум.


Новото истражување покажува кои се вистинските и кои се погрешните работи кои човек ги прави и со кои може да го привлече вниманието на спротивниот пол во социјалните мрежи.

Слика во сончев парк со дрва за позадина и куче од едната страна ви остава впечаток дека човекот е пријателски и грижлив.


Зборовите кои ги користите во вашиот профил, исто така се од клучно значење за привлекување на вистинската личност во вашиот профил. Поголем дел од корисниците сега гледаат на интернетот како на начин да се запознаат со нови, возбудливи луѓе”, пишува Daily Mail.

Што им се допаѓа на мажите кај жените :


1 . Слика со куче ;

2 . Природна шминка ;

3 . Фотографија, фотографирана во затворен простор ;

4 . Хоби како џогирање и јога ;

5 . Да бидат отворени за нови идеи и посета на нови места.

Што им се допаѓаат на жените кај мажите :

1 . Слика со куче ;

2 . Фотографија надвор во сончев ден ;

3 . Користат зборови како ” спонтан ” и ” амбициозен ” ;

4 . Хоби како трчање;

5 . Да бидат отворени за нови идеи и посета на нови места.