Внуката на Зоран Заев, Ева Заева е една од најубавите струмичанки (Фотографии)Внуката на Зоран Заев, Ева Заева, е една од најпознатите и најубавите струмичанки на социјалните мрежи.


Погледнете дел од нејзините фотографии:

Фото: Ева Заева/ Instagram (@evazaeva)