Таа е вистинска копија на мајка и: Погледнете ја ќерката на Нериман од вљубениот ергенНериман или актерката Нергис Кумбасар е една од омилените ликови во урнебесната приказна на серијата „Вљубениот ерген“.


Таа во приватниот живот е мајка на 20 годишна ќерка единица која е вистинска копија на мама. Се вика Јасмин.