Таа порача пижами преку интернет, а кога и стигнале неможела па поверува што гледаШенон Браун кога ги добила пижамите кои ги нарачала преку интернет се изненадила. Имено, црно – белите пижами биле преполни со настрани илустрации од разни сексуални пози и перверзии.


Пижамите ги нарачала од еден британски бутик во кој можело да се најдат сексуални производи, но ова никако не го очекувала.

pizami2