Што ќе ви кажат хороскопските знаци после сексотНекои хороскопски знаци ги сакаат шегите, а други се сериозни. Еве кои се најчесто користени зборови после сексот од различните Хороскопски знаци.


Овен

По сексот: Да имаме повторно?


Бик

По сексот: Пица или друго?

Близнаци

По сексот: Чекај секунда си пишувам статус на Фејсбук.

Рак

По сексот: Избрана ли е старосватицата веќе?

Лав

По сексот: Одлично беше, нели?

Страни: 1 2