Facebook има тајни пораки до тебе кои ги крие! Еве како да ги видишШто ве очекува во “тајната” кутија со пораки на Фејсбук? Дознајте кој се обидел да се поврзе со вас во социјалната мрежа?

Луѓето со кои си комуницираш по Фејсбук, обично се твоите пријатели. Понекогаш, сепак, се случува некој непознат да ви испрати порака.


Кога тоа ќе се случи, Фејсбук ве известува дека некој се обидува да се поврзе со вас.

Инаку пораката едноставно се обележува како спам и оди во посебна кутија за која можеби дури и не сте знаеле досега. Па, еве и како да се дојде до неа. За таа цел ќе ви треба мобилна апликација на Фејсбук – Messenger:


1. Отворете Messenger

2. Притиснете на Settings

3. Притиснете на People

4. Изберете Message Requests

5. See feltered requests

Помеѓу спамот може да најдете и некој стар познаник чии пораки биле така трудољубиво филтрирани од социјалната мрежа.