Селма Хајек влезе во форма со гледање на детеСелма Хаек не сака да тренира, а нејзината убава фигура се должи по “трчање” на нејзината ќерка Валентина.


48-годишната актерка која има 7-годишна ќерка од бракот со Франсоа-Анри Пино, ретко оди на фитнес или на аеробик и тврди дека е влезена во форма само покрај грижата за своето дете.

Прашањето за фигурата се појави поради премиерата на новиот трилер “Everly”, во кој Салма ја игра главната улога.