Се што ви треба е само свеќа за чисто купатило! Погледнете што да направитеОдржувањето на бањата е една од најсложените домаќински работи. Сè што ви треба е една свеќа. Таа прави магична работа.


Откако ќе ги исчистите плочките за купатило, земете една обична, бела свеќа. Потоа направете ваш како во видеото: