Се отвора ново, урбано катче за одлични журкиНајурбаното скопско семејство X добива нов член. Огненото крштевање на новиот член во семејството XO и XS, летниот клуб XL ќе биде одбележано со VIP забава во сабота. Локацијата е иста – екс Колосеум, но страниците на новата приказна, овојпат ребрендирана, допрва ќе ги испишуваме.


Ноќниот живот на метрополата во сабота добива ново, урбано катче за одлични журки, а приказната и концептот XO и XS продолжува.

Нашиот нов член ве очекува.


Големото отворање е закажано за оваа сабота, 28 јуни, а програмата на XL е направена со цел да се забавуваат сите.

Па така, во четвртоците ќе има латино забави со Тумбао салса бенд, петоците ќе бидат резервирани за рнб сензација на подиумот заедно диџеј Иван ПСИ и неговите гости, а во саботите ќе се случуваат журките под мотото – Saturday Night Fever со диџеј Бабура.

Во склоп на веќе постоечкиот клуб ќе функционира и објектот „Младост – Лудост“, кој е наменет за лица со изграден шмек за градска забава на отворено.