Погледнете ја оваа прекрасна снежна идила: Вистинска зима владее на Попова ШапкаВлажниот воздушен бран од југ и спуштањето на студената воздушна маса од север денес (петок) придонесоа Попова Шапка да има прекрасна снежна идила.


Сите кои се лубители на зимата и на снегот нека го посетат ова прекрасно скијачко место.

Уживајте во галеријата:


Подготви Славчо Попоски, meteomax.mk