Патувал целиот ден да ја изненади својата девојка. Еве како таа реагираше (Видео)За среќа за сите романтични луѓе, оваа авантура ја имаат снимено со камера, па ставена на интернет, и веќе има собрано неверојатни 3.500.000 прегледи.


Џек лета 10 часа за Хонг Конг, а потоа на следниот лет чека осум часа. Конечно, по летот за Сиднеј се случува да ја изненади својата девојка која ја запознава на Skype, поточно на нејзиниот роденден.

Тој и купи еден убав букет цвеќе, а потоа, зад вратата од гаражата на неговата девојка се најде најголемото изненадување во нејзиниот живот.