9 знаци дека наскоро ќе се разведитеВе советуваме да си обрнете внимание на 9те знаци на разнишаниот брак:


1. Не сакате да имате деца

2. Се карате за ситници


3. Проблеми со сексот

4. Често мислите за други мажи

5. Си водите разговори и создавате небитни проблеми

6. Се ви се сведува на тоа, што ќе си помисли мажот за вас

7. Постојано сакате да избегате од дома

8. Лесно прибегнувате кон навреди и кавги

9. Не ви се допаѓаат “глупавите” негови хобија