Парис Хилтон се измоча (Фото)Богатата наследничка беше фотографирана во доста конфузна ситуација.

Таа била во дискотека, но додека танцувала, не почувствувала дека направила беља.


Погледнете што снимија папараците:

FAMEFLYNET - Heiress Paris Hilton DJs At Bonbonniere Nightclub In London


FAMEFLYNET - Heiress Paris Hilton DJs At Bonbonniere Nightclub In London