Песни за среќа и расположениеЖелбите за среќа се од најдобрите и најсаканите од секој човек. Среќата е чувство кое го поседува секој човек. Некогаш тој поединец не е свесен за среќата која ја има.


Среќата може да биде различна. Се смета дека работите кои нè прават среќни се мали и беззначајни а работите кои нè растажуваат се големи. Среќни сме секогаш кога немаме грижи, кога сме секогаш задоволни од својот живот, среќни сме кога нашите желби се остварени. 

Lady.mk им посакува на сите свои фанови и читатели чиста среќа, искрена љубов и долголетно здравје со специјална збирка на песни и видеа:А сега, може еден ваш предлог за среќна песна?