Оваа чанта ги открива годинитеОмилениот моден додаток на девојките се чантите. Но, со што се полни, зависи најмногу од возраста.


Тоа што е интересно е дека на крајот на својот живот содржината во чантата е иста, како на почетокот.

 


canta