Oставете ги овие 20 работи и да продолжете напредЗа да избегнете болка и разочарувања, за да не сте заложници на својот страв, погледнете дали некои од долните наводи не се однесуваат на вас.


Кога во животот дојдат моменти како болест, смрт на близок, развод, развод, тогаш ја сфаќаме вредноста на животот. Токму во такви моменти изникнуваат виталните прашања.

Можеби после ова ќе тргнете храбро по патот на среќната судбина без да жалите за ништо? Обидете се.


Добро е да оставите некои работи за да продолжите напред, кога:


Мислите не ви се тука и сега, не се во сегашноста, во овој момент.

Ситуацијата ви носи повеќе болка отколку радост.

Страни: 1 2 3 4