Oставете ги овие 20 работи и да продолжете напредОчекувате или го молите човекот, ситуацијата или местото да се променат.


Станувате безгрижни кога ви е досадно.

Сè се руши, независно од тоа што вие го правите за да ги подобрите околностите.


Се чувствувате осамени, нечуено, навредени.

Ситуацијата ги попречува работите да го достигнете она што го сакате.


Цело време очекувате работите да тргнат кон подобро.

  1. Вие плачете повеќе отколку што се смеете.

Страни: 1 2 3 4