Новогодишна таблица: Замисли желба, одбери и број и види дали желбата ќе се оствариСакате да погледнете во иднината и да видите што ве очекува во 2015 година?


Ви нудиме еден брз и лесен начин тоа да го направите, за кој ќе ви бидат потребни само неколку секунди.

Погледнете ја оваа таблица. Замислете си една желба. Затворете ги очи те и наведете еден број од табелата. Потоа проверете што ќе ви донесе среќа.


А еве ги и резултатите со кои можете да ја проверите вашата среќа:

1. Прави сè со добро и размислувај за твоите зборови и постапки.


2. Замолкнете – зборовите се како ветер, не можеш да ги фатиш.

3. Среќни вести патуваат кон тебе.

4. Се надеваме на најдоброто, но биди подготвен за најголемата награда.

5. Овие денови очекувајте среќно изненадување.

6. Не бидете гневни – кон тебе патува среќно изненадување.

7. Да не одлучиш ништо – исто е решение.

8. За успехот ќе ти помогне некој влијателен човек.

9. Направете промена и радувај се на својот живот.

10. Ти ќе живееш долги и среќни денови.

11. Направи го сонот реалност.

12. Зборувај ја вистината. Таа најлесно се памти.

13. Ќе сретнеш некого оваа недела.

14. Те очекува среќа на твојот пат.

15. Замолкнете – зборовите се како ветер, не можеш да ги фатиш.

16. Те очекува среќа во кариерата или бизнисот.

17. Никогаш не кажувај никогаш и ќе го видиш успехот.

18. Судбината ти е слатка како десерт.

19. Времето е добро за нови пријатели.

20. Оваа година ќе ти донесе успеси.

21. Среќата е со тебе сега.

22. Живеј со денешниот ден – планирај го утрешниот.

23. Слушај го срцето, тоа ќе те раководи најдобро.

25. Имај трпение и сè ќе се среди.

26. Твоите желби ќе се остварат таа ноќ.

27. Денес раздели го своето богатство со вашите пријатели.

28. Направете промена и уживајте во животот.

29. Твојата судбина е слатка како колач.

30. размисли добро она што си решил, и тоа ќе има успех.

31. Наскоро сите твои желби ќе се исполнат.

32. Времето е добро за завршување на стари дела.

33. Прави сè со добро и размислувај за зборовите и активностите

34. Почитувајте се себеси и своите блиски.

35. Доаѓаат важни настани.

36. Имај трпение, за да се исполни.

37. Очекувајте изненадување оваа недела.

38. Направи нешто невообичаено утре.

38. Настаните ќе те изненадат пријатно.

39. Постои еден човек кој копнее за тебе.

40. Направи напор и успехот ќе биде обезбеден.

42. Имаш способност да привлекуваш среќа – користи ја.

43. Ќе добиеш она што си сакал оваа година.

44. Прави ги работите самоуверено.

45. Не зборувај сè што знаеш – не знаеш пред кој зборуваш.

46. Следниот месец ќе биде добар за работите кои се закажани.

47. Времето сега е добро за извршување на планираните работи.

48. Среќни денови те очекуваат следниот месец.

49. Очекувајте ново познанство.

50. Само трпение ти фали, за да бидеш на врвот.

51. Имаш таен обожавател / ка.

52. Наскоро луѓето ќе разберат за твоите успеси.

53. Очекувајте многу наскоро голема добивка.

54. Слушај го срцето, тоа ќе те раководи најдобро.

55. Те очекува среќа во кариерата, бизнисот.

56. Среќни вести патуваат кон тебе.

57. Те очекува изненадување.

58. Уште малку напори ти се потребни.

59. размисли добро за твоето однесување.

60. Наскоро ќе добиеш известување за успех.

61. Живеј со денешниот ден – планирај го утрешниот.

62. Среќата сега е со тебе.

63. Твоите желби ќе се остварат оваа ноќ.

64. Денес раздели го своето богатство со пријателите.

65. Добар период за потфати.

66. Прави сè со добро и размислуваја за твоите зборови и постапки.

67. Наскоро луѓето ќе разберат за твоите успеси.

68. Слушај го твоето срце, тоа ќе те раководи најдобро.

69. Очекувајте среќа во кариерата, бизнисот

70. Некој мисли за тебе и се очекува твојата одлука.

71. Имаш способност да привлекуваш среќа – користи ја.

72. Направете промена и уживајте во успехот.

73 Многу наскоро ќе се појави човек кој ќе ти помогне.

74. Пречките на патот кон успехот ќе отпаднат наскоро.

75. Те очекува тие многу пријатно изненадување.

76. Одморот ќе ти го донесе потребното решение.

77. Имаш среќни броеви – периодот е добар.

78. дејствувај мудро и те очекува успех.

79. Твоите желби ќе се остварат таа ноќ.

80. Следната недела ќе ти е среќна.

81. Подгответе се за пријатно изненадување.

82. Ќе добиеш она за што си сонувал.

83. Имаш многу обожаватели / ки.

84. Биди подготвен за голем успех.

85. Направи нешто невообичаено утре, за да добиеш изненадување што сакаш.

86. почитувајте се себеси и своите блиски.

87. замолкнете – зборовите се како ветер, не можеш да ги фатиш.

88. Овие денови биди на штрек, за да не ја пропуштиш среќата.

89. Само една од желбите ќе ти се исполни.

90. Ќе се исполнат две од твоите желби.

91. Ќе се исполнат три од твоите желби.

92. Ќе ти се исполнат сите желби.

93. Успехот ќе дојде во тишина.

94. Следната година ќе биде среќна за тебе.

95. Направете две промени и уживајте во среќата.

96 Подгответе се за голема победа.

97. Среќни вести патуваат кон тебе.

98. Очекувајте среќа во кариерата, бизнисот

99. Некој мисли за тебе и те гледа.

100. Имаш способност да привлекуваш среќа – искористи ја