Невестински фризури за 2014 годинаОва е моментот кога жената е среќна и најсоодветно време за професионална фризура! Доверете се на вашиот фризер. Стилистите знаат што одговара на секого. Но, тоа не значи дека не можете да имате параметри за својата фризура на вашата свадба.


Погледнете ги овие модни трендови кај невестинските фризури за 2014: